Restaurant KOST & MASK

Restaurant på toppen af Operaen

Øverst i Operaen ligger Restaurant KOST & MASK. Navnet er inspireret af teaterverdenens udtryk for prøven, hvor hele ensemblet er iført kostumer og har anlagt masker.

Stem sindet, inden sangerne går på scenen og nyd en delikat middag af regionens og sæsonens lækreste råvarer, der forener velsmag, skønhed, sundhed og økologisk bevidsthed.

KOST & MASK drives af Meyers og er åben for alle.

Åbningstider
KOST & MASK har åbent på alle forestillingsdage senest to timer før forestillingen begynder.

Derudover kan der købes sandwiches og snacks i Foyer Caféen.

På forestillingsaftener åbner caféen kl. 17.00
Ved matinéforestilling åbner caféen kl. 12.00

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event