Ofelia

Ofelia

Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil, og her kan du opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed.

Køkkenet er drevet af Meyers med køkkenchef Mads Korsgaard i spidsen og bygger på glæden ved de råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af, og menuen hylder mangfoldigheden i sæsonens smagsoplevelser. Råvarerne er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd og køkkenet har en økologiprofil på mindst 30 %.

Frokostkortet byder på en nyfortolkning af det danske smørrebrød, hvor pålægget serveres smukt anrettet i glas. Det friskbagte økologiske rugbrød kommer i en kurv ved siden af, og du samler selv dit smørrebrød – lige som du kan lide det. Både smagen og udseendet er moderne – men med glæden over de klassiske frokostsmage i behold.

Med eller uden teaterbillet i hånden kan du om aftenen nyde en middag på Ofelia. Menuen byder både på en teatermenu, hvor du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 retter og en a la carte-menu: Enkle retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Hvis du kommer forbi om dagen kan du nyde udsigten inde fra den smukke højloftede foyer til havneindløbet, hvor de blå havnerundfartsbåde bruser frem og tilbage, og lige overfor ligger Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Hvis vejret tillader, kan du også tage en pause i solen på den store træterrasse og fornøje ganen med fairtraide kaffe, økologisk te, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre.

Om sommeren kan du nyde solnedgangen med gode venner i cocktailbaren på terrassen, der i sommerperioden serverer hjemmekomponerede cocktails, kolde fadøl, iskaffe og smoothies. Fra 1. juni til og med august er der åbent hver dag, når vejret tillader – og Ofelia lukker først kl. 00.00.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event