La vecchia Enoteca åbnede dørene for første gang i sommeren 2003.
Ideen til stedet blev fostret på en rejse i det centrale Italien med talrige besøg på små familiedrevne “Trattorias”. Vi synes der manglede et sted i Nordsjælland der kunne byde på den samme uformelle, intense og venlige stemning, man oplever overalt i Italien.
Hos La vecchia Enoteca vil vi gerne byde dig velkommen med samme stemning og give dig en madoplevelse der passer til.
I dag er vores køkken italiensk inspireret, men vi har også bragt den danske baghave i spil og twister ind imellem de klassiske ting med den nye nordiske madkultur. Køkkenchef, Niels Bach, og hans team knokler hver dag med gode råvarer og ideer for at give vores gæster den bedste madoplevelse.
Vi har de seneste år selv været i Italien og finde de oste/charcuteri med mere som vi bruger i forskellige retter. De produkter bliver importeret gennem vores søsterselskab “Gorms food”.
Vi er fortsat stolte og glade for at byde Jer velkommen på La vecchia Enoteca.