Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.
Fra morgenstunden serverer vi vores bud på en moderne morgenbuffet, mens aftenkortet byder på mindre småretter, der sammensættes efter sult og lyst samt et udvalg af større retter fra det klassiske bistrokøkken.
Økologi, omtanke, bæredygtighed og smag er vores pejlemærker, ligesom køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet.
Vi bruger flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers eget røgeri i Nordhavn og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn, ligesom Meyers erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i vores eget bageri.
På restaurant H.C. by Meyers tilbyder vi en uformel spiseoplevelse i de smukke omgivelser på Hotel Odeon, og vi byder både gæster til hotellet og sultne forbipasserende velkommen til bords.