Enigma Kantina

Enigma Kantina

Hvis du lægger din vej forbi det gamle posthus, på hjørnet af Øster Allé og Blegdamsvej ved Trianglen, finder du Enigma – et moderne torv med aktiviteter og oplevelser, designbutik og postkontor – og spisestedet, Enigma Kantina. Her kan du få mad, der kan deles, og som lægger op til hyggeligt samvær og samtaler over langbordene.

Frokostmenuen byder på klassikere som croque madame og monsieur og moderne fortolkninger af pitabrødet og sandwichen; nordisk fladbrød med friteret torsk og tartarsauce foruden et landgangsbrød, du selv skal bygge og dele med en ven.

Aftenmenuen bærer også præg af samværet og samtalen under middagen, og giver fornemmelsen af det uformelle folkekøkken. Du henter selv din mad i baren arrangeret i en lille gryde med et udvalg af velsmagende tilbehør i små skåle, så du selv kan dosere og præge måltidet efter egen smag. Kantina byder på aftensmad onsdag til fredag fra kl. 17-20.

Hver weekend og på helligdage serverer Kantina brunch i tidsrummet 10-15. Brunchen består af gode, smagfulde råvarer og brød bagt på nordiske kornsorter og surdej.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event