Café August B / Gamle Scene

Café August B

Om man har en teaterbillet i hånden eller ej byder Agust B velkommen i Gamle Scenes smukke foyer. På menuen findes der om morgenen et udvalg af friskbagte, koldhævede økologiske boller, croissanter, kanelsnurrer samt sandwich, snacks og diverse drikkevarer. Alt kan nydes i den smukke cafe eller tages med på farten.

Opkaldt efter August Bournonville, der er en af grundpillerne i den danske ballettradition og balletmester på Det Kongelige Teater fra 1830-1877, drives August B nu af Meyers og er åben alle dage fra kl. 9-18 og på forestillingsdage fra kl. 9-24. Der er adgang for alle – også under forestillinger på Gamle Scene. August B har cirka 40 siddepladser. Der kan ikke reserveres bord i caféen.

Om eventmakers.dk

Danmarks bedste eventleverandør matchingsrobot.

Kort om os

Efter mange år i eventbranchen, har vi oprettet denne side, for at gøre processen nemmere og langt mere overskuelig.

I stedet for at bruge mange timer på at søge på ukonkrete ting, kan man her nemt få overblik og kontakt til de relevante firmaer, der udbyder præcis det, som du har brug for til dit event. Hvad enten om det er et komplet event, med alt hvad der hører til, i en leverandør, til dele af et event, skulle man selv have lyst til at sammensætte sit drømme event.

Kontakt os her

Vores partnere og brugere

Vores mål er at skabe nemmere kontakt mellem udbydere og brugere.

Vi bestræber os på at finde de bedste og mest alsidige udbydere der kan alt til lige netop dit event. Vi samarbejder med både landsdækkende såvel som lokale udbydere, for at brugeren kan finde netop den udbyder der ønskes. Vores udbydere kan alt fra overnatning, komplet event, festlokaler til udlejning af diverse.

Vores brugere er alle der skal arrangere et event, om det så er fødselsdag, bryllup, firmafest, hyggelig komsammen eller anden festlig lejlighed.

Opret leverandør konto Skab dit event